/ 01

Despre Renato Murgu

Professional Photographer

Bun venit pe pagina mea! Mă numesc Renato Murgu și sunt un fotograf profesionist specializat în fotografia de portret și nuntă. Încă de când eram mic, am fost fascinat de fotografiile cu oameni și am început să experimentez cu diferite aparate foto încă din adolescență. De atunci, pasiunea mea pentru fotografia de portret și nuntă a crescut mereu și m-am dedicat acestei activități cu multă pasiune și entuziasm.

Am o experiență vastă în fotografia de portret și nuntă și am avut oportunitatea de a lucra cu oameni minunați și de a crea amintiri de neuitat pentru aceștia. Îmi place să mă concentrez pe personalitatea fiecărui subiect și să încerc să surprind cele mai autentice și emoționante momente din viața lor.

 

 Fotografiile mele sunt mereu pline de emoție și sentiment și sunt menite să capteze atenția și inima privitorului.

În afară de fotografia de portret și nuntă, ofer și servicii de fotografie de evenimente, fotografia de produs și fotografia de peisaj. Încerc mereu să surprind momente de neuitat și să creez amintiri care să dureze o viață întreagă prin intermediul fotografiilor mele.

În timpul unei ședințe foto, îmi place să creez o atmosferă relaxată și plină de încredere, astfel încât subiectul să se simtă confortabil și să își poată exprima personalitatea în fața camerei. Îmi place să împărtășesc cunoștințele și experiența mea cu clienții mei și să mă asigur că aceștia sunt mulțumiți cu fotografiile realizate.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf pentru a vă captura cele mai frumoase momente din viață sau aveți nevoie de servicii de fotografie pentru produsele sau evenimentele dvs., vă invit să mă contactați. Sunt mereu entuziasmat să împărtășesc experiența și cunoștințele mele și să colaborez pentru a crea fotografii unice și de cea mai înaltă calitate.

Vă mulțumesc pentru vizită și sper să ne vedem curând!

Ofertele noastre de servicii foto-video includ o gamă largă de opțiuni : de la fotografierea evenimentelor în întregime până la sesiuni foto de cununie civila, botez, ”Save The Date” sau ”Trash The Dress” ,filmări cu drona .Punem un deosebit accent pe acele detalii importante pentru mirii noștrii:verighete, buchetul miresei, aranjamentele florale, costumul și rochia de mireasă și tortul mirilor, bineînțeles.Colaborăm cu cele mai serioase firme producătoare de albume de nuntă.

Testimoniale

Ce spun clientii despre serviciile mele?

Monica si Stefan

Proaspat casatoriti
5/5

"Am avut plăcerea să lucrez cu Renato la ședința foto de Nunta și a fost o experiență minunată! A reușit să ne pună în valoare și să ne surprindă cu niște fotografii incredibile. Este un fotograf pasionat, talentat și cu adevărat dedicat muncii sale. Recomand cu căldură serviciile sale!" -

4.8/5

"Am avut nevoie de fotografii de produs pentru afacerea mea și am apelat la serviciile lui Renato. Am fost impresionat de profesionalismul său și de modul în care a înțeles exact ce aveam nevoie. Fotografiile sale sunt de o calitate excelentă și mi-au ajutat să-mi promovez produsele într-un mod foarte atractiv."

entrepreneur, start-up, man-593358.jpg

- Ionuț

proprietarul unei afaceri de produse naturale
Scroll to Top